ŠIROKÝ VÝBĚR

VYSOKÁ KVALITA

ROZUMNÁ CENA

BioRenesance.cz

e-Shop

ověřený zákazníky

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu BioRenesance.cz

5% sleva

kód: bio5

vstup zde


Podporuje mojeID

Úvod »» Salvia Paradise Pepř citronový Balení: 1000 g


        

Salvia Paradise Pepř citronový Balení: 1000 g

 

Skladem: Skladem u dodavatele
EAN kód: 8595595914518
Naše cena bez DPH : 1 398,35 Kč (51,79 EUR)
Naše cena s DPH (21 %):
1 692,00 Kč (62,67 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

popis produktu:

Pepř citronový je směs koření obsahující bílý pepř a citronovou kůru. Pepř bílý je plodem pepřovníku černého, což je stálezelená liána dorůstající délky až čtyř metrů. Sběrnou částí z pepřovníku je plod, který je znám podle způsobu zpracování jako pepř černý, bílý nebo zelený.
Obsahem této směsi koření je pepř bílý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě a odstraněním slupky. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejšívýraznější na chuti i vůni. Citronová kůra dolaďuje pikantnost a aroma dominantního bílého pepře.

Složení: Pepř bílý, citronová kůra 20 %.

Použití:
Pepř citronový dodává příjemnou, peprně kyselou chuť mořským, ale i sladkovodním rybám a plodům, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Výhodou bílého pepře je, že neobarví světlé omáčky.

Okoun na citronovém pepři

Na dvě porce potřebujeme:

  • 2 polévkové lžíce másla,
  • 1 lžičku olivového oleje,
  • 4 filety z tilapie (okoun nilský),
  • pepř citronový,
  • sůl dle chuti.

Postup: Na pánvi rozehřejeme máslo a pak přidáme olej. Mezitím si připravíme filety, které osolíme a posypeme citronovým pepřem. Vložíme na pánev a smažíme z každé strany cca tři min. Doporučujeme ještě pak další čtyři min. podusit, např. se zeleninou.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

N2FjZTEwM2
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: