širší výběr

najdete

na

E-SHOPU

BioRenesance.cz


Nedejme si přírodu


Podporuje mojeID

Úvod »Všechny produkty» Lapacho červené 100g


        

Lapacho červené 100g

Tabebuia heptaphylla, Tabebuia, Lapacho, Purple lapacho

Top produkt

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: lapacho100
Výrobce: Salvia paradise
Kategorie: Indiánská medicína
běžná cena 90,00 Kč (3,55 EUR)
Naše cena bez DPH : 78,26 Kč (3,09 EUR)
Naše cena s DPH (15 %):
90,00 Kč (3,55 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

popis produktu:

Léčivé účinky těchto stromů byly využívány Indiány z kmene Inků. To, co Inkové již dávno věděli, bylo vědci nyní objeveno znovu. Stalo se tak zejména zásluhou lékaře Dr. Paula Martina, který dlouhodobě sledoval lidové léčitelství mezi jihoamerickými indiány. Zjistil, že potomci Inků, kmen Callawaya v mnoha případech používají k léčbě kůru jistého stromu Lapacho.

Jedná se o strom z rodu Bignoniaceaen a má mnoho botanicky příbuzných druhů v Americe i Africe. Květy jihoamerických tropických stromů jsou masožravé, živí se hmyzem. Tím se odlišují od svých afrických příbuzných, u nichž nebyl zjištěn významnější léčebný efekt. Z jihoamerických Lapacho mají největší léčivé účinky Lapacho Colorado a Lapacho Morado, tzv. červená Lapacha. Právě tyto druhy indiáni používají.

Pěstování, sběr, zpracování a doprava podléhá přísné kontrole.


Příprava: 10 g ( 1 polévková lžíce ) na čtyři šálky vody
Čaj se vysype do vroucí vody, nechá se 5 min povařit, potom 20 min louhovat.
K louhování použijte skleněnou či keramickou nádobu.
Nedávat do hliníkových nádob.
Pro terapeutické účely užívat 3 šálky denně mezí jídly, neslazený s ustálenou pokojovou teplotou. Užívat 4 týdny (200g), zopakovat dle potřeby po dalších 4 týdnech. Jako čaj běžné spotřeby pít kdykoliv horký i chlazený.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZTQ5Z
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: