ŠIROKÝ VÝBĚR

VYSOKÁ KVALITA

ROZUMNÁ CENA

BioRenesance.cz

e-Shop

ověřený zákazníky

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu BioRenesance.cz

5% sleva

kód: bio5

vstup zde


Podporuje mojeID

Úvod »» Salvia Paradise Maté Rancho - zelené Maté Balení: 50 g


        

Salvia Paradise Maté Rancho - zelené Maté Balení: 50 g

 

Skladem: Skladem u dodavatele
EAN kód: 8595595904465
Naše cena bez DPH : 40,50 Kč (1,50 EUR)
Naše cena s DPH (21 %):
49,00 Kč (1,81 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

popis produktu:

Zelená forma tradičního jihoamerického rostlinného čaje maté z cesmíny paraguayské.

Má příznivý vliv na renální eliminaci – odstranění škodlivin z organismu prostřednictvím ledvin. Další vlastností maté je regulace metabolismu lipidů (tuků) a schopnost ovlivňovat tělesnou hmotnost. Čaj maté se často pije při rituálech pro svou schopnost upevňovat duševní pohoduzmírňovat tělesnou únavu. Pitím maté se dá dosáhnout celkového osvěžení těla.

Maté obsahuje kofein (až 2 %), který pomáhá zvýšit bdělost, zlepšit koncentraci a přispívá ke zvýšení vytrvalostního výkonu.

Nálev má zelenohnědou barvu a mírně kouřovou vůni. Chuť je silná, lehce svíravá a dlouhotrvající.

Příprava: Maté se tradičně připravuje v kallabase (nádoba vyrobená ze speciální tykvice) a pije se přes bombillu (kovová trubička se sítkem na spodní části). Připravit se ale dá v čemkoliv, i když s menším efektem. 10 g čaje vsypeme do 0,5 l vody o teplotě 80 °C a necháme louhovat přibližně 10 minut. Na druhý nálev použijeme vodu o teplotě 85 °C. Moderní je příprava Ice Maté, kdy se maté přeleje ledovou vodou a nechá odstát cca 20 min., poté scedí, dochutí citronem a dosladí.

Upozornění: Obsahuje kofein, neužívat před spánkem!

Země původu: Paraguay

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NmU2OTM
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: